Over ons

Dringende oproep - 24/7
  • +32 483 42 21 12

Over ons

wij zijn een Group Professionele loodgieters met passie voor het vakgebied

SVtechniek is een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van sanitair en verwarming.

Onze gespecialiseerde technieker staat klaar voor uw opdrachten: CV ketel installatie, aanleg sanitair, aanleg gas door een gecertifieerde installateur, aanleg waterleidingen. installatie radiatoren, onderhoud van uw CV ketel. 

Wij zijn ook gespecialiseerd in het detecteren van lekkages. Dit doen wij door gebruik te maken van geavanceerde technieken.  

Dankzij onze ervaring en moderne apparatuur sporen wij het lek in 99% van de gevallen al tijdens de eerste sessie op. Wij kunnen ieder type lek opsporen.

SVtechniek is actief in Brussel, Antwerpen, Gent, en steden rondom maar u kunt ons overal in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, provincie Antwerpen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest inschakelen. (Bekijk ons werkgebied) U kunt ons zowel inschakelen voor waterlekken als warmtelekken. Heeft u last van een lekkage of een vraag of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via de e-mail (svtechniek@outlook.com), of per telefoon: op de contactpagina vindt u het telefoonnummer van SVtechniek in uw regio.

Onze missie

Een Belg spendeert gemiddeld meer dan 4 uur per week in de badkamer. Een cijfer dat tot de verbeelding spreekt. Niet verwonderlijk dus dat er daarom veel aandacht gaat naar de keuze van het sanitair bij een (ver)bouwproject. Met de hulp van een echte badkamerspecialist waar je op kan bouwen, loopt die badkamerrenovatie als een trein. 

SVtechniek neemt dan ook graag jouw sanitair in al zijn facetten onder handen. Begin vandaag al maar te dromen van je nieuwe badkamer!

Door gebruik te maken van de mees recente technieken en producten, garanderen we de beste kwaliteit voor uw installatie

Waarom voor ons kiezen

Ben je aan het (ver)bouwen en ben je op zoek naar een betrouwbare installateur van sanitair? Zoek niet verder en maak kennis met SVtechniek, waar een geïntegreerde aanpak centraal staat. Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je verdient en wij zorgen er op die manier voor dat we je wensen omzetten in een badkamer om in weg te dromen. Verwacht van ons een open dialoog, de allerbeste materialen en vooral veel ervaring. Ons vakmanschap gaat hand in hand met gezond verstand. Wij zijn dan ook jouw ideale partner bij het plaatsen van een sanitaire installatie.

  • 24/7 Hours nood oproep
  • Professioneel loodgieter met ervaring
  • betaalbaar prijs
  • geen extra verstopte kosten
  • klant staan centraal bij ons